Despre noi

SOLUȚII FIABILE, SERVICII DE CALITATE ORIENTATE CĂTRE CLIENT

Pentru noi, nu există clienți mari sau mici –  în fiecare proiect, depunem toate eforturile pentru a înțelege cerințele individuale și de a ne adapta serviciile pentru a îndeplini nevoile specifice fiecărui client.

Țelul nostru este de a ne continua misiunea de a oferi consumatorilor noștri un furnizor de combustibil GPL rapid, accesibil și fiabil. Ne bucurăm de încrederea clienților și partenerilor noștri, câștigată prin proiecte și livrări de succes, datorită experienței acumulate de-a lungul anilor și profesionalismului echipei noastre de care am dat dovadă pe parcursul întregii noastre evoluții.

Obiectivul principal al managementului calității în cadrul SimbaEnergyGas România este de a garanta că produsele, facilitățile și serviciile pe care le furnizăm satisfac în întregime cerințele societății, cerințele de mediu și bineînteles, cerințele clienților noștri.

STANDARDE RIDICATE DE SIGURANȚĂ

Toate instalațiile, rezervoarele, bazinele și cisternele cu care lucrăm vin însoțite, după caz, de documentație tehnică, certificate de garanție și declarație de conformitate. Rezervoarele / instalațiile noastre de GPL sunt echipate cu toate accesoriile și dispozitivele de măsurare și control necesare pentru a funcționa în mod continuu și în condiții de siguranță deplină.

Respectăm cu strictețe reglementările și ne conformăm celor mai înalte standarde de securitate. Suntem angajați în a evolua în pas cu modificările în reglementările tehnice și de mediu, asigurându-ne că operăm în concordanță cu cerințele actuale.

Ai o intrebare pentru noi?

Colegii noștri te pot ajuta cu orice informație ai nevoie legată de produsele și serviciile pe care le oferim